Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης, εμφανίστηκαν δύο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Η Λενιώ και ο Λάμπρος δήλωσαν ότι «Μένουν Σπίτι», ενώ εξήγησαν πώς περνούν την καθημερινότητά τους.

«Βιώνω τον εγκλεισμό, όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι! Προσπαθώ να είμαι δημιουργική, να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε. Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και κάποιες αξίες σε σχέση με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μου αρέσει από το πρωί να ετοιμάζομαι και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου», είπε η Μαρία Κίτσου.

Αντίστοιχα, ο τηλεοπτικός Λάμπρος ανέφερε: «Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες και ότι δεν είναι κάτι αστείο. Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει και σκέφτομαι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μένουν χρόνια στο σπίτι. Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε».

Το απολαυστικό βίντεο της Μαρίας Κίτσου στο Instagram

Η Λενιώ δημοσίευσε, πριν λίγες ημέρες, ένα θεϊκό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου εμφανίζεται ντυμένη και βαμμένη, με ένα λουλούδι στα μαλλιά, να γυμνάζεται σπίτι της. Μάλιστα, έστειλε και το δικό της μήνυμα, γράφοντας: «#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε… Στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες».