Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», είχε το πρωί της Κυριακής η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο σίριαλ, που θα βγαίνει διαδικτυακά.

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει: “ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας. Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια», πρόσθεσε.

Τέλος, όπως πρόδωσε η Μαρία Σολωμού, το σίριαλ θα ανέβει στο Youtube και στο κανάλι του Γιώργου Φειδά ενώ θα αποτελείται από μικρά δεκάλεπτα επεισόδια που θα παίζονται τρεις φορές την εβδομάδα.