Το δικό της σχόλιο έκανε η Έλενα Ακρίτα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, για τις αμοιβές των ηθοποιών με αφορμή την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και τα όσα ακούστηκαν για τον Σπύρο Παπαδόπουλο. 

«Στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης πληρωνόμαστε πολύ καλά από τα σίριαλ (είτε ως σεναριογράφοι είτε ως ηθοποιοί). Αυτοί που είχαν τις υψηλές αμοιβές ήταν όσοι τα “έφερναν” κιόλας: δηλαδή τα επέστρεφαν υπερ-πολλαπλάσια στους καναλάρχες μέσα από τη διαφήμιση…

Όταν ο Γιώργος κι εγώ γράφαμε σίριαλ που έκαναν 45άρια τηλεθέαση, ξέρετε πόσα κέρδιζε το κανάλι από ΕΝΑ λεπτό διαφήμισης σε δική μας σειρά; Σχεδόν 22.000 ευρώ ΤΟ ΛΕΠΤΟ. Υπολογίστε τώρα πως το σύνολο των διαλειμμάτων ανά επεισόδιο είναι γύρω στα 10 λεπτά. Άρα το κανάλι κέρδιζε 200.000 - 240.000 ευρώ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ», έγραψε αρχικά. 

«Αυτό λοιπόν που βγαίνουν μερικοί και τα χώνουν στους καλλιτέχνες επειδή ως επαγγελματίες βιοπορίζονται από την δουλειά τους είναι άδικο. Σεναριογράφοι και δημιουργοί όπως παλιότερα ο Φώσκολος και ο Δαλιανίδης, ύστερα ο Κώστας Κουτσομύτης (ο μόνος σούπερ σταρ σκηνοθέτης). Κι αργότερα Καπουτζίδης, Παπακαλιάτης, Ρέππας Παπαθανασίου, Ρώμας, Μιρέλλα Παπαοικονόμου κ.α. πληρώνονταν καλά γιατί καθήλωναν μια χώρα ολόκληρη μπροστά στη συσκευή της τηλεόρασης. Αντίστοιχα, ηθοποιοί όπως ο Άγγελος Αντωνόπουλος με τον Βαρτάνη, η Δανδουλάκη με τους Πανθέους, ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Κι ύστερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Φιλιππίδης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Μπέζος και μερικοί ακόμα τα έφερναν και τα έπαιρναν. Αυτοί είναι οι νόμοι της αγοράς. Και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό - παρ’ όλο που δεν συγκρίνονται τα μεγέθη», συνέχισε.