Το βράδυ της Τρίτης, η Γιάννα Ρέντεση από την Αμαλιάδα, που άφησε το στίγμα της στο περσινό «MasterChef», επέστρεψε για να δοκιμάσει τα πιάτα των συμμετεχόντων στην ομαδική δοκιμασία. 

Μόνο που έδειξε την προτίμησή της, ζητώντας να γνωρίσει τον Δημήτρη Μπέλλο και να απολαύσει τα πιάτα της δικής του ομάδας. Αν και ο Γιώργος και ο Διονύσης της εξήγησαν ότι είναι «πιασμένος» από την συμπαίκτριά του, Μαρία, εκείνη απάντησε: «Α… έχει και Μαρία… Εγώ δεν τις υπολογίζω τις κοντές». 

Όταν κατάφερε να τον συναντήσει, η χειραψία ήταν εξαιρετικά θερμή με τη Μαρία φυσικά να βγάζει «μαχαίρια» και να δηλώνει στην κάμερα: «Και έρχεται στην καντίνα φορτσάτη “που είναι ο Μπέλλος;”, αφού δεν την έκανα με τον σιφόν έτσι, τυχερή είναι. Έχε χάρη που θέλουμε ψήφους, αλλιώς θα έβγαζα νύχια και θα την έτρωγα. Όχι μόνο αυτήν, την κάθε μία. Βγαίνει και ο άλλος από πίσω φορτσάτος, πάλι καλά που δεν έβγαλε καμιά μπλούζα. Βγαίνει, παίρνει το μπλοκάκι και αρχίζει και γράφει. Τι γράφεις ρε μαλ…α, πήγαινε πίσω στα σουβλάκια».