Η μικρή οθόνη μπορεί να διαμορφώνει τα προγράμματά της ανάλογα με τις εξελίξεις και την πανδημία του κορονοϊού, όμως δίνει μία καλή ευκαιρία για τον κόσμο που μένει σπίτι να χαλαρώσει με καλή συντροφιά. 

Με τις επιλογές στη ψυχαγωγία να είναι πλέον περιορισμένες, ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να προβάλλει τις «8 Λέξεις» στις 21.30, μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές της σεζόν. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου καθηλώνουν με τις ανατροπές και τις εξελίξεις του δραματικού σίριαλ, που προβάλλεται με πρωτότυπα επεισόδια. 

Το «Fargo» δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα προγράμματα που αξίζει να δει κάποιος στην TV. Ο πρώτος κύκλος της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς, βγαίνει στον αέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην ΕΡΤ1. Ο ήρωας είναι ο Λόρνε Μάλβο, ένας δαιμόνιος τυχοδιώκτης που αλλάζει για πάντα τη ζωή του Λέστερ Νάιγκαρντ, ο οποίος εργάζεται ως ασφαλιστής σε μια μικρή πόλη. Ο αστυνομικός Γκας Γκρίμλι είναι ένας μόνος πατέρας, που καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και το καθήκον του ως αστυνομικός, όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν δολοφόνο. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το νέο του «Live Tonight» στον ΑΝΤ1 είναι μία ωραία late night παρέα. Απόψε στις 00.15, ο παρουσιαστής συνεχίζει τις συνεντεύξεις του… μέσω skype και χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές με πολλά παιχνίδια και ατάκες-φωτιά. 

Για όσους αγαπούν την έβδομη τέχνη, το STAR προβάλλει στις 24.00, σε πρώτη μετάδοση, την περιπέτεια «Δύσκολος στόχος 2». Η ιστορία εστιάζει στον Γουές, πρωταθλητή πολεμικών τεχνών που όμως έχει χάσει την υπόληψή του και έχει πια αποσυρθεί. Η πρόταση να αγωνιστεί ξανά με αμοιβή χιλιάδες δολάρια στη Μιανμάρ, είναι σχεδόν μονόδρομος για εκείνον και την καριέρα του. Όταν φτάνει εκεί, αντιλαμβάνεται πως είναι απλά το θύμα ενός ανθρωποκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει χωρίς να το ξέρει.

Στη μάχη της ενημέρωσης 

Συνεχίζοντας  τη συνεχή πληροφόρηση για την πανδημία του κορονοϊού, το MEGA απόψε στις 23.00 προβάλλει την έκτακτη εκπομπή «Στην κρίση του κορονοϊού». Σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία για όλους, το κανάλι θέτει σαν προτεραιότητά του τον αγώνα τόσο του περιορισμού της διάδοσής της, όσο και της ψύχραιμης και προσεκτικής αντιμετώπισής της, την μεταφορά του μηνύματος προστασίας «Μένουμε στο Σπίτι» και των οδηγιών των θεσμικών φορέων Υγείας.