Η Παρασκευή σημαίνει και το τέλος της αγχωτικής εβδομάδας για τους περισσότερους, με το αγαπημένο σε όλους Σαββατοκύριακο να βρίσκεται προ των πυλών. Και μπορεί πριν κάποιο διάστημα να προγραμματίζατε εξόδους με φίλους και «συγκεντρώσεις» στο σπίτι, όμως η εποχή προστάζει να μείνουμε σπίτι. 

Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να χαλαρώσετε με αγαπημένες ταινίες… και όχι μόνο στην TV. Το STAR, στις 21.00, θα προβάλλει την ξένη ταινία «Kong: H νήσος του κρανίου», η οποία έχει προταθεί και για Όσκαρ. Η υπόθεση γυρίζει το κοινό στη δεκαετία του 1970, όπου δημιουργείται μια ομάδα εξερευνητών και στρατιωτικών και στέλνεται σε ένα αχαρτογράφητο νησί στον Ειρηνικό, που αρχικά φαίνεται έρημο και ακίνδυνο. Όμως η ομάδα αγνοεί ότι βρισκόμενοι εκεί, παραβιάζουν τη περιοχή του μυθικού γίγαντα γορίλα γνωστού ως Κονγκ. 

Στις 23.00, επίσης στο κανάλι της Κηφισιάς, θα παιχτεί «Ο τελευταίος κυνηγός Μαγισσών» παραγωγής 2015 με τους Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι. Στο story, ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ζουν ανάμεσά μας. Στρατιές κυνηγών μαγισσών, από την άλλη, πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να καταστρέψει τους ακολούθους της.

Στην prime time του OPEN προτείνεται η ξένη ταινία «Λυκόφως», στις 21.00. Μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες παρακολουθεί τον έρωτα ενός βρικόλακα και μιας νεαρής κοπέλας, που κάνουν τα πάντα για να είναι μαζί. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Στέφανι Μέγιερ,  η ταινία με τους Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον κατάφερε να αποσπάσει 35,7 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής και να συγκαταλέγεται μέχρι σήμερα στη λίστα με τις πιο αγαπημένες  παγκοσμίως. 

Η αγαπημένη, βέβαια, συνήθεια της Παρασκευής, ειδικά για τους ξενύχτηδες της TV είναι το «Φως το τούνελ» του ALPHA, που βγαίνει στον αέρα στις 24.00 περίπου. Η Αγγελική Νικολούλη με την ομάδα της ρίχνει φως σε δύσκολες και ανεξιχνίαστες ιστορίες, τρελαίνοντας τους πίνακες της Nielsen και καθηλώνοντας το κοινό.