Νέα καθημερινή εκπομπή εντάσσει στο πρόγραμμά της από απόψε η COSMOTE  TV, κρατώντας συντροφιά σε όσους μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού και αγαπούν τον αθλητισμό. 

Με τίτλο «COSMOTE TV live #ApoToSpiti» θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Σάββατο, στο COSMOTE SPORT 1HD, στις 20.00, με έμπειρους δημοσιογράφους των αθλητικών καναλιών COSMOTESPORTHD να παρουσιάζουν, από το σπίτι, ρεπορτάζ και αφιερωματικά βίντεο από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην COSMOTETV. Παράλληλα, θα σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις και τα νέα από τον χώρο του αθλητισμού παγκοσμίως, στις μέρες του κορονοϊού.  

Οι εκπομπές της Δευτέρας, Τετάρτης και του Σαββάτου, θα είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο, ενώ η εκπομπή της Τρίτης στο μπάσκετ. Κάθε Πέμπτη, το «COSMOTE TV live #ApoToSpiti» θα εστιάζει στο τένις και την Παρασκευή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ακόμη, θα φιλοξενεί καθημερινά, μέσω σύνδεσης, εκλεκτούς καλεσμένους, από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, ενώ θα προβάλλει και βίντεο με αθλητικό περιεχόμενο από όσα συμβαίνουν στο χώρο των Social Media.