Η περίοδος του «Μένουμε Σπίτι» συνεχίζεται και η μικρή οθόνη είναι η μοναδική συντροφιά για να ενημερωθείτε και να ψυχαγωγηθείτε. Η μέρα πρέπει να ξεκινά με έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, γι’ αυτό οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ είναι μία καλή επιλογή. Ταιριάζοντας την ενημέρωση για τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία, έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό. 

Παραμένοντας στην ενημέρωση, πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο OPEN με τίτλο «Info-19». Κάθε Τρίτη, στις 21.00, και μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα, η παρουσιάστρια και το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN, ιχνηλατούν το τοπίο της παγκόσμιας κρίσης, αποκαλύπτουν το απόσταγμα των γεγονότων, αναλύουν τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας και αναζητούν το τι προδιαγράφεται για την επόμενη μέρα.

Βέβαια, την ίδια ώρα, στο STAR, υπάρχει η σταθερή ψυχαγωγική εκπομπή «MasterChef». Οι τρεις κριτές βάζουν φωτιά στους τηλεοπτικούς δέκτες με τις ατάκες τους και οι παίκτες καλούνται να κερδίσουν τη μάχη με τις μαγειρικές τους ικανότητες. Το αποτέλεσμα ισορροπεί ανάμεσα σε ριάλιτι και διαγωνισμό, καθηλώνοντας το κοινό. 

Έρευνες που κερδίζουν τους τηλεθεατές

Ο Τάσος Τέλλογλου και μαζί του ο Αντώνης Φουρλής, αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, παρουσιάζουν και απόψε τα μεσάνυχτα μέσα από το «Special Report» μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις. Στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Απριλίου στην εκπομπή θα παρουσιαστούν δύο επίκαιρα θέματα. Ο  Αντώνης Φουρλής ερευνά τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που παραμένουν στους δρόμους των πόλεων όταν όλοι «μένουμε σπίτι» για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. 

Παράλληλα, ο Τάσος Τέλλογλου παρακολούθησε, για μήνες, την προετοιμασία νέων Ελλήνων αθλητών που έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει το δίλλημα, στο οποίο οδηγήθηκαν με την επέλαση του κορονοϊού, μεταξύ των ολυμπιακών ονείρων τους και του φόβου για την εξάπλωση της πανδημίας.