Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λασκαρίδης, το βράδυ της Δευτέρας, στο «MasterChef», κατηγορώντας τους Δημήτρη Χέλμουτ Μπέλλο, Μαρία Μπέη, Κατερίνα Λένη και Ντέμη Γεωργίου για κακή συμπεριφορά. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος, μιλώντας στην κάμερα, είπε ότι ενώ οι Κώστας Νταλιάνης και Ηλίας Κιαζόλι μαγείρευαν στη δοκιμασία αποχώρησης, οι συμπαίκτες στοιχημάτιζαν πάνω στον εξώστη για το ποιος θα νικήσει και ποιος θα φύγει. 

Παρουσίασε, μάλιστα, και στην κάμερα το χαρτί στο οποίο έγραφαν τα στοιχήματά τους. «Τα σημερινά μόνο γελοιότητες μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να κάθεσαι πίσω, όταν φαίνεσαι στεναχωρημένος επειδή κάποιος είναι κάτω, στον τάκο, και να παίζεις στοιχήματα στα παρασκήνια για το ποιος θα νικήσει, ο Ηλίας ή ο Κώστας. Ξεφτίλες είμαστε. Αυτό είναι το χαρτάκι που έγραφαν ο Μπέλλος, η Μαρία, η Κατερίνα, η Ντέμη και κάποια άλλα παιδιά μέσα και στοιχημάτιζαν για το ποιος θα γυρίσει πίσω στο σπίτι. Και είχαν και το θράσος να μου πουν να στοιχηματίσω.

Με αυτό το χαρτί θα χαρακτηρίσω τον καλό, το κακό και τον χειρότερο, όχι μαγειρικά, αλλά στην ψυχή. Βλέπουμε τον καλό που είναι ο Μπέλλος, την κακή που είναι η Κατερίνα και τη χειρότερη που είναι η Ντέμη στη συγκεκριμένη περίπτωση που τη μία κλαίει πάνω στον εξώστη και την άλλη πάει και παίζει στοιχήματα πίσω στα παρασκήνια», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.