Το ημερολόγιο δείχνει 8 Απριλίου και η καθημερινότητα συνεχίζεται… στην εποχή της πανδημίας. Οι περισσότεροι δουλεύετε από το σπίτι, οπότε χρειάζεστε καλές τηλεοπτικές επιλογές για όλη την ημέρα. 

Αν είστε από αυτούς που εργάζεστε με την τηλεόραση ανοιχτή, προτιμήστε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, έχοντας προσαρμόσει τη θεματολογία της στις ανάγκες της περιόδου, χαλαρώνει το κοινό με ανάλαφρα θέματα χωρίς όμως να γυρίζει την πλάτη στα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. 

Το μεσημεριανό διάλειμμα μπορεί να συμπέσει με τις επαναλήψεις της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ, στις 15.00. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι η έκπληξη της σεζόν με αυτή την εκπομπή και, σίγουρα, ένας καλός λόγος για να γελάσετε με την καρδιά σας με τις ατάκες και τα σκετσάκια με τη Βάνια. 

Πριν τη βραδινή χαλάρωση, ενημερωθείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, στις 19.00. Με μεγαλύτερη πλέον διάρκεια, ο άνκορμαν και το επιτελείο του καναλιού δίνει τον παλμό της επικαιρότητας με εγκυρότητα. 

Βραδινή ζώνη με «MasterChef» και ταινία

Τετάρτη βράδυ και το τελευταίο επεισόδιο «MasterChef» για την εβδομάδα δεν μπορεί να λείπει από αυτή τη λίστα. Σχεδόν τρεις ώρες μαγειρικής και  παικτών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να προχωρήσουν παρακάτω στο διαγωνισμό, είναι ένα θέαμα που κερδίζει το κοινό. 

Για τους λάτρεις, βέβαια, της έβδομης τέχνης, το ζάπινγκ οδηγεί στο OPEN και στην ταινία «2:22» στις 23.00. Το θρίλερ, παραγωγής 2017, αφορά στον Ντίλαν, έναν άνθρωπο του οποίου η ζωή εκτροχιάζεται οριστικά όταν ένα δυσοίωνο πρότυπο γεγονότων επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο.