Αρκετές επιλογές για κάθε γούστο έχει σήμερα η μικρή οθόνη, με την ενημέρωση, τις ξένες ταινίες και τις εκπομπές στη late night ζώνη να πρωταγωνιστούν. 

Στις 15.00, μέσα από τη συχνότητα του OPEN, Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος  ενημερώνουν τους τηλεθεατές με το μαγκαζίνο «OPEN Ελλάδα».  Ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζωντανές συνδέσεις και ανάλυση της επικαιρότητας, είναι οι βασικοί άξονες της θεματολογίας. 

Η prime time στο STAR έχει τελείως διαφορετικό περιεχόμενο, με την ξένη ταινία στις 21.00 «Ο εκδικητής» να αποτελεί μία καλή επιλογή. Ο Κουάν, ένας κινεζικής καταγωγής, ταπεινός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου, βλέπει το καλά κρυμμένο –για πολλά χρόνια- παρελθόν του να βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο, που του έχει μείνει να αγαπά, η έφηβη κόρη του, δολοφονείται. 

Για όσους αγαπούν τις κλασικές και αγαπημένες σειρές, στο MEGA παίζεται στις 22.00 η επανάληψη του «Πενήντα Πενήντα». Οι περιπέτειες των τριών φίλων προκαλούν άφθονο γέλιο στο κοινό και αποτελούν μία all time classic επιλογή για τους λάτρεις της κωμωδίας. 

Late night με έρευνα και ψυχαγωγία

Στις 24.00, η Σοφία Παπαϊωάννου βγαίνει στον αέρα του ALPHA με τις «360 μοίρες». Η εκπομπή έρευνας εστιάζει σε κοινωνικά ζητήματα και αναδεικνύει ιστορίες που πάντα συζητιούνται και σχολιάζονται. 

Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1, συντροφιά κρατά το «Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής συνδέεται με skype με διάσημους και οι συζητήσεις τους πάντα έχουν ένα ενδιαφέρον.