Το κοινό αποδεικνύει ότι, την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, θέλει όχι μόνο ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Έτσι, οι τηλεοπτικοί σταθμοί δίνουν στο κοινό πολλές επιλογές, ώστε να ικανοποιούν κάθε γούστο. 

Η μεσημεριανή ζώνη στον ANT1 έχει το στίγμα της Ζέτας Μακρυπούλια και του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στις 15.00. Τι κι αν προβάλλεται σε επανάληψη, το κοινό χαρίζει υψηλά ποσοστά σε μία από τις αγαπημένες του πλέον συνήθειες, που θα επιστρέψει στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου με νέα επεισόδια. 

Στις 16.30, ο ALPHA προβάλλει τη νέα του εκπομπή «Mένουμε ALPHA». Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με την Εύη Φραγκάκη έρχονται καθημερινά και ψύχραιμα, μιλούν με τους νέους πρωταγωνιστές της ζωής, προτείνουν ιδέες και λύσεις, δίνουν έμπνευση για να κάνουν τις ημέρες της καραντίνας πιο ευχάριστες. 

Για την τελευταία ενημέρωση της ημέρας, μπορείτε να συντονιστείτε με το ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη στις 19.50. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων χαρακτηρίζεται από εγκυρότητα, ενώ οι ρεπόρτερ και οι ζωντανές συνδέσεις δίνουν τον παλμό της επικαιρότητας. 

Βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο

Στη βραδινή ζώνη πρωταγωνιστεί το μουσικό αφιέρωμα στο MEGA, με τίτλο «Μένουμε στο σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του». Ο Αντώνης Ρέμος,  σε ένα πρόγραμμα ειδικά για το κανάλι, με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο,  τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους και μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων. Σε αυτό το ταξίδι σας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις  με αγαπημένα του πρόσωπα.