Συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας για τη νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 «Live Tonight» που αποτέλεσε αφορμή για να «ξεσπάσει πόλεμος» με τον Αντώνη Κανάκη. 

«Μου ζητήθηκε από το κανάλι, αν μπορούμε, να κάνουμε μια τέτοια εκπομπή, ζωντανή, και με τα λίγα μέσα τα οποία διαθέτουμε, τόσο από πλευράς συνεργατών όσο και από πλευράς σκηνικών και τεχνικής άποψης. Είπαμε να βγάλουμε κάτι απλό, ανθρώπινο για να κρατήσουμε συντροφιά σε κάποιους αργά το βράδυ. Ήταν και πάρα πολλά τα μηνύματα που έστελνε και ο κόσμος, ότι κάποια στιγμή κουράζεται από τις πολλές ειδήσεις και ήθελε κάτι άλλο.

Η εκπομπή στήθηκε σε τέσσερις μέρες και πραγματικά δίνουμε όλη μας την ψυχή εκείνη την ώρα, μόνο και μόνο για να αποτελεί μια καλή συντροφιά. Φαντάσου ότι στο ξεκίνημά της, την Τετάρτη, 1η Απριλίου, ευχήθηκα να κοπεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, να τελειώσει αυτό που βλέπετε», δήλωσε. 

«Έχεις ακούσει ξανά ποτέ από παρουσιαστή, στην πρεμιέρα της εκπομπής, να εύχεται να κοπεί; Είμαι σίγουρος πως όχι, και ούτε θα το ακούσετε ξανά. Γιατί εννοείται ότι το τέλος αυτής της εκπομπής θα σημάνει και την επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής όλων μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.