Το πρόγραμμα των περισσότερων καναλιών έχει διαφοροποιηθεί λόγω των ημερών του Πάσχα, ωστόσο είναι μία καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε με αγαπημένες ταινίες. 

Αν θέλετε, βέβαια, να ενημερωθείτε για τα όσα συμβαίνουν και για τις εξελίξεις με την πανδημία, συντονιστείτε το πρωί στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα», ή στον ANT1 και το «Καλημέρα Ελλάδα». 

Το μεσημέρι, στις 15.30, στον ALPHA, πάρτε μία γεύση από τις θεϊκές προτάσεις του Άκη Πετρετζίκη και του «Kitchen Lab». Η εκπομπή ναι μεν προβάλλεται σε επανάληψη, αποτελεί δε πάντα μία υπέροχη τηλεοπτική συντροφιά που δίνει ωραίες ιδέες για την κουζίνα. 

H prime time απαιτεί καλές ταινίες! Στο STAR ξεχωρίζει η πρεμιέρα της δραματικής ταινίας «Η Σιωπή» στις 21.00, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε, με τους Λίαμ Νίσον, Άντριου Γκάρφιλντ. Η ταινία διηγείται την ιστορία δύο Πορτογάλων Ιεραποστόλων του 17ου αιώνα, που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι στην Ιαπωνία προκειμένου να αναζητήσουν τον αγνοούμενο μέντορα τους Πατέρα Φερέιρα και να διαδώσουν την αλήθεια του Χριστιανισμού.

Στο OPEN, αντίστοιχα, στις 21.00, θα προβληθεί η ταινία «Ben Hur», παραγωγής 2016, που βασίζεται στο διαχρονικό μυθιστόρημα του Λιού Ουάλας. Ο Ιουδαίος αριστοκράτης Τζούντα Μπεν-Χουρ, κατηγορημένος άδικα από τον υιοθετημένο αδερφό του Σέβερους Μεσάλα, Ρωμαίο αξιωματικό πλέον, επιστρέφει έπειτα από χρόνια στην Ιερουσαλήμ αναζητώντας εκδίκηση.

Για όσους αγαπούν τον Γουίλ Σμιθ, το «Κυνήγι της Ευτυχίας» στο MEGA, στις 21.00, είναι μία καλή παρέα. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ενώ ο Σμιθ προτάθηκε για 'Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του έχοντας στο πλάι του τον πραγματικό γιο του.