Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ, η Όλγα Τρέμη κρατά κρυφά τα χαρτιά της χωρίς να έχει μιλήσει δημόσια για την απόφασή της να παραιτηθεί. 

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που την θέλουν να σκέφτεται έντονα και να συζητά με στελέχη του OPEN ολοένα και πυκνώνουν. Η μετακίνηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης και ειδήσεων στο κανάλι είναι, μάλιστα, μία εξέλιξη που βάζει λάδι στη φωτιά αναφορικά με τη μεταγραφή της δημοσιογράφου. 

Οι δύο αυτοί άνθρωποι συνδέονται όχι μόνο από μία σχέση ζωής, καθώς υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, αλλά και από επαγγελματικά δεσμά αφού ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε την Όλγα Τρέμη σε σιδηρά κυρία της ενημέρωσης. 

Ακόμη, να σημειωθεί, ότι πριν η παρουσιάστρια βρεθεί στην ΕΡΤ, είχε συζητήσει με στελέχη του Ιβάν Σαββίδη αλλά οι επαφές δεν είχαν αποφέρει καρπούς. Ίσως λοιπόν το επόμενο διάστημα, και μετά την πανδημία του κορονοϊού, η Όλγα Τρέμη να βρει νέα τηλεοπτική στέγη.