Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω Πάσχα, τα τηλεοπτικά προγράμματα επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους και οι επιλογές στην TV είναι και πάλι αρκετές. 

Το «Happy Day» στον ALPHA, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στις 08.00, λέει την πρώτη καλημέρα με αισιόδοξο τρόπο και συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Προσεγγίζοντας θέματα επικαιρότητας, έχοντας όμως παράλληλα το βλέμμα στη σόουμπιζ, η εκπομπή είναι μία ευχάριστη πρωινή παρέα. 

Στις 11.20, το MEGA έχει την καλύτερη πρόταση για όσους ξέφυγαν διατροφικά τις προηγούμενες ημέρες. Η Ζωή Δημητράκου συστήνει «Γυμναστική… από σπίτι» και οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν την άσκησή τους παρακολουθώντας το πρόγραμμα. 

Η μεσημεριανή ζώνη αποδεικνύεται, σχεδόν καθημερινά, ότι ανήκει στο STAR. Η εκπομπή μόδας «Shopping Star», που προβάλλεται στις 15.50, με τη Βίκυ Καγιά, σκαρφαλώνει ψηλά στους πίνακες της Nielsen και είναι από τα ελάχιστα προγράμματα που παίζονται με πρωτότυπα επεισόδια εν μέσω πανδημίας. 

Βραδινή ζώνη με ενημέρωση και έρευνα

Το βράδυ της Τρίτης, το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Info-19» και στο «Special Report» του ΑΝΤ1. Στην πρώτη, η Νίκη Λυμπεράκη ενημερώνει για όλα τα θέματα αναφορικά με την πανδημία, ενώ στην εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι έρευνες.