Ψήφο εμπιστοσύνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και την ανκοργούμαν Έφη Αλεβίζου έδωσε το κοινό, τη Μεγάλη Εβδομάδα.  Η παρουσιάστρια και οι ειδήσεις του καναλιού κέρδισαν με άνεση τον ανταγωνισμό και τερμάτισαν στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω με διαφορά τους αντιπάλους. 

Από τη Μεγάλη Τετάρτη ως και τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου, το κεντρικό δελτίο ήταν σταθερά 1ο τόσο στο δυναμικό όσο και στο σύνολο του κοινού. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, τη Μεγάλη Παρασκευή, το δελτίο παρακολούθησαν 582.000 τηλεθεατές, ενώ το Μεγάλο Σάββατο 773.000. Νούμερο που αποτυπώνεται στο ποσοστό του 22,1% στο σύνολο. Την Κυριακή του Πάσχα, ακόμη, οι ειδήσεις του ALPHA με την Έφη Αλεβίζου βρέθηκαν στην κορυφή του top 10 της Nielsen με ποσοστό 23,2%. 

Να σημειωθεί ότι το «θετικό» για τον ALPHA είναι ότι το δελτίο κατάφερνε κάθε μέρα να ανεβάζει κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης που «παραλάμβανε», παρά το γεγονός ότι το lead in, τις περισσότερες φορές ήταν πολύ «κατώτερο» από τους μέσους όρους του καναλιού.