Οι τηλεοπτικοί σταθμοί μπορεί να μην έχουν επιστρέψει πλήρως στην κανονική ροή του προγράμματός τους, καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να απασχολεί και να βάζει στον πάγο φορμάτ και σειρές, όμως οι επιλογές πλέον είναι πολύ περισσότερες. 

Η μέρα ξεκινά με ενημέρωση και OPEN, καθώς το «Ώρα Ελλάδος» στις 05.30 με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη παρουσιάζει τα πρώτα ρεπορτάζ και τα όσα συμβαίνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Για να πιείτε χαλαρά τον καφέ σας και να ρίξετε την απαιτούμενη ματιά στον κόσμο της σόουμπιζ, συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά στις 10.00. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της βλέπουν με τη δική τους αισιόδοξη ματιά την καθημερινότητα και αλλάζουν τη διάθεση του κοινού. 

Με ακόμη πιο ξεσηκωτική διάθεση, βέβαια, σας περιμένει και ο Νίκος Μουτσινάς στις 15.00, στο ΣΚΑΪ, με το «Καλό Μεσημεράκι #Καραντίνα edition». Σάτιρα, τραγούδι και η Βάνια ψυχαγωγούν τους τηλεθεατές και καταφέρνουν να αποτελούν την καλύτερη μεσημεριανή παρέα. 

Δελτίο με εγκυρότητα

Στις 19.00, στον ALPHA, o Αντώνης Σρόιτερ αναλαμβάνει το δύσκολο φορτίο της ενημέρωσης. Ξεχωρίζοντας για τον τρόπο που παρουσιάζει τις ειδήσεις και τα θέματα της επικαιρότητας, για την αμεσότητα και τα αντανακλαστικά του, κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης. 

Χαλάρωση με ταινίες και σειρές

Η βραδινή ζώνη έχει από όλα: τουρκική σειρά στο ΣΚΑΪ, επαναλήψεις κωμικών σίριαλ στο MEGA, ταινίες σε OPEN και STAR. Αν λοιπόν δηλώνετε πιστοί της μυθοπλασίας, παρακολουθήστε τη συγκινητική ιστορία ενός γιατρού στη σειρά «Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», ή γελάστε με τη ψυχή σας με το «Παρά Πέντε» και το «Πενήντα Πενήντα». 

Αν, όμως, θέλετε δράση και σασπένς, το STAR μεταδίδει στις 00.15 την ταινία «Αιχμάλωτη» και το OPEN στις 21.00 «Τρεις μέρες διορία».