Πολλά από τα προγράμματα της μικρής οθόνης δεν έχουν επανέλθει ακόμη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο η πρωινή ζώνη έχει πολλές επιλογές. Για τους πιστούς της ενημέρωσης, στις 06.00, το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας, ενώ για εκείνους που αρέσκονται στα πιο lifestyle θέματα, το «Happy Day» του ALPHA, στις 08.00, κρατά την ιδανική συντροφιά. 

Στις 11.20, στο MEGA, γυμναστείτε με τη βοήθεια της Ζωής Δημητράκου και της εκπομπής «Γυμναστική… από σπίτι». Από την ίδια συχνότητα, το μεσημέρι, μπορείτε να χαλαρώσετε με τις επαναλήψεις αγαπημένων κωμικών σίριαλ, όπως «Μαρία, η άσχημη» και «Singles». 

Η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει η καλύτερη απογευματινή συντροφιά με το «Still Standing» του ΑΝΤ1, στις 18.15. Το τηλεπαιχνίδι μπορεί να προβάλλεται σε επανάληψη, ωστόσο είναι σταθερή αξία στις καρδιές των τηλεθεατών. 

Βραδινή ζώνη  με «MasterChef» & «Grey’s Anatomy»

 Στις 21.00, η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια ακούει στο όνομα «MasterChef» του STAR. Οι μαγειρικές δοκιμασίες και οι τρεις κριτές βάζουν φωτιά στους πίνακες της Nielsen, καθηλώνοντας το κοινό, ειδικά όσο προχωρά το παιχνίδι. 

Ο ALPHA, στις 00.30, προβάλλει σε επανάληψη την ιατρική σειρά «Grey’s Anatomy», που αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα ιατρικά τηλεοπτικά δράματα που έγιναν ποτέ. Παρακολουθεί τις ζωές και τα πάθη των πρωταγωνιστών, όχι μόνο όταν φορούν τη λευκή ιατρική στολή, αλλά και όταν την βγάζουν.