Η Πρωτομαγιά μπορεί να δημιουργεί ανακατατάξεις στα προγράμματα των σταθμών, όμως πάντα υπάρχουν οι σταθερές αξίες και επιλογές. Η ψυχαγωγία πάντα έχει θέση στις επιλογές σας, γι' αυτό συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 για τη σειρά «Εγκλήματα» στις 16.00, που μπορεί να παίζεται σε επανάληψη αλλά πρωταγωνιστεί στην καρδιά των τηλεθεατών. 

Το απόγευμα, τα τηλεπαιχνίδια ξεχωρίζουν, με το «Still Stnading» του καναλιού του Αμαρουσίου και τον «Τροχό της τύχης» του STAR να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο κόσμο με τις ανατροπές τους. 

Βραδιά σινεμά… στο σπίτι 

Στις 21.00, το STAR θα μεταδώσει την ξένη ταινία «Απαγωγή», με τους Χάλι Μπέρι, Σατζ Κορία, Κρις Μακ Γκιν. Μια μέρα στο πάρκο, σαν όλες τις άλλες ξαφνικά, μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Για όσους, βέβαια, αγαπούν τις κωμωδίες, στις 00.15, από τη συχνότητα του ALPHA, προβάλλεται η «Συμμορία των πέντε» με τον Τομ Χανκς. Ένα πενταμελές γκρουπ εκκλησιαστικής μουσικής, με επικεφαλής τον δαιμόνιο καθηγητή Ντορ, παρουσιάζονται ως υποψήφιοι ενοικιαστές ενός δωματίου στο σπίτι μιας θρησκόληπτης μαύρης ηλικιωμένης στη Νέα Ορλεάνη. Στη πραγματικότητα πρόκειται για μια συμμορία, που έχει σκοπό να διαπράξει τη ληστεία της… δεκαετίας, σκάβοντας μια σήραγγα ως το γειτονικό καζίνο. Όταν όμως η γιαγιά ανακαλύπτει τα σχέδιά τους, η συμμορία των πέντε, που η ευφυΐα δεν αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της, αποφασίζει ότι πρέπει να τη βγάλουν από τη μέση και μάλιστα σύντομα. Η γιαγιά όμως είναι πολύ… σκληρή για να πεθάνει τόσο εύκολα!

Η Άννα Βίσση στο MEGA 

Η Άννα Βίσση κρατά συντροφιά, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με τη εκπομπή «Μένουμε σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της», στις 23.00. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και οι μουσικοί της συναντιούνται σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά  τα χρόνια» μέχρι σήμερα.