Για πολλούς, η Κατερίνα Καινούργιου φέτος είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις. Κατάφερε να «ανεβάσει» τα ποσοστά της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN και, πολλές μέρες, να τερματίζει ακόμη και στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού. 

Έτσι, τα στελέχη αποδεικνύουν και έμπρακτα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια. 

«Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που  θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια. 

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022. 

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και τα καλύτερα έρχονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση.