Σε πρόσωπο των ημερών έχει μεταμορφωθεί ο Χρήστος Λούλης, μετά το σάλο που προκλήθηκε για το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στο οποίο πρωταγωνίστησε. Ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έδωσε τη δική του απάντηση για την απόσυρση του σποτ αλλά και για όσους κατηγορούν ότι είχε σεξιστικό περιεχόμενο. 

«Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα… Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα, και καλά έκαναν και το κατέβασαν», είπε αρχικά. 

«Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούν και θα πουν: είναι σεξιστικό, ρατσιστικό, φοβικό», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Πιστεύω ότι έπρεπε να βάλουν έναν άλλον ηθοποιό να το κάνει αυτό, δεν ταίριαζα εγώ. Ίσως εγώ να ήμουν ο λάθος άνθρωπος να το κάνει».