Στο επεισόδιο του «MasterChef», το βράδυ της Δευτέρας, η Μαριάννα Πουλμεντή τα «έβαλε» με τον Δημήτρη Μπέλλο «στολίζοντάς» τον με κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς που θα αφήσουν εποχή στο ριάλιτι. 

«Είναι μ@@@@@@@λος... Αυτός ο χαρακτηρισμός είναι για τον Δημήτρη τον Μπέλλο. Την ημέρα που είχα πάει να διαγωνιστώ προς αποχώρηση, μου φώναζε το πρωί, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Προσπάθησε προφανώς να με ρίξει, αλλά εγώ σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα», είπε αρχικά. 

«Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό. Είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι, δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα 20χρονο, το οποίο είναι και τέρμα ανώριμο. Και δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμη. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Αυτός, όμως, που μπορεί να φτάσει στον τελικό, τα έχει βάλει όλα στην άκρη, πάει κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό. Σε κάθε δοκιμασία έχει δύο συνταγές, μία για εκείνη και μία για εκείνον», πρόσθεσε.

«Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα, ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή. Εκτός κι αν μείνει έτσι πάντα, μόνο να ξέρει να μαγειρεύει καλά και τίποτα άλλο. Αυτό δεν ξέρω πού θα τον πάει», κατέληξε η Μαριάννα Πουλμεντή.