Συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου, μιλώντας για τη «επανασύνδεση» με τον Αλέξανδρο Ρήγα, το σίριαλ που ετοιμάζουν και την αγαπημένη σειρά «Δύο Ξένοι».

«Θα ήθελα να επιστρέψουν οι “Δύο Ξένοι” με νέα επεισόδια, αλλά δεν γίνεται. Ήθελα να δω πώς θα πήγαινε αυτή η σχέση σήμερα, της Μαρίνας και του Κωνσταντίνου. Τότε είχαμε γράψει τα δεκατρία επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο οποίος ήταν ο καλύτερος από τους δύο πρώτους. Μία μέρα τα κάψαμε στην παραλία» είπε.

«Πριν τέσσερις μήνες κάναμε μια κουβέντα με τον Αλέξανδρο. Με αυτό τον άνθρωπο, ότι και αν συμβεί, είναι σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότητα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας… Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε πέντε χρόνια. Καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε μια ιδέα που την σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, οικογενειακή κωμωδία που λέγεται "Η τούρτα της μαμάς". Μάλλον θα βγει προς Ιανουάριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και το κανάλι», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αποστόλου.