Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτηςτου MasterChef έχει προβάδισμα στις δοκιμασίες του τελικού και πιθανότατα θα είναι ο νικητής. 

Μία ημέρα μετά, και πάλι μέσα από την εκπομπή, είπε η ξανθιά παρουσιάστρια: «Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο STAR. Ψάχνουν να βρουν ποιος το είπε και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή είναι γενικότερα προβληματισμένη με τις διαρροές που γίνονται, καθώς πολλά από αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας από παίκτες που έχουν αποχωρήσει ή συγγενείς αυτών. Ωστόσο, αυτή τη φορά η πληροφορία φαίνεται ότι δόθηκε στη Φαίη Σκορδά από αλλού, πράγμα που δημιουργεί σίγουρα αναστάτωση. Βέβαια, να σημειωθεί, ότι η τηλεθέαση του «MasterChef» είναι εξαιρετικά υψηλή, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές καθηλώνονται παρά τα spoilers.