Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τέλος στα σενάρια που ακούγονταν για το τηλεοπτικό της μέλλον, ξεκαθαρίζοντας ότι αποχωρεί από τον ALPHA και ότι του χρόνου θα απέχει από την TV.

Οι στενοί της συνεργάτες, λίγη ώρα μετά, μοιράστηκαν στιγμές και έγραψαν τα δικά τους μηνύματα στο Instagram. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία, ανέφερε: «Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, παρότι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, πάροτι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά. ❤️ @elenimenegaki #δενυπαρχουναντιοστοδρομομας

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) on

Ο Τάσος Τεργιάκης, με τη σειρά του, έγραψε: «Σε γνώρισα το 2010, όταν ήρθα ως... περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Έμεινα όμως 10 σεζόν… Κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν δίπλα σε Σένα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα της χώρας που έγραψε Ιστορία».