Είναι από τα πρόσωπα του OPEN που έχουν συμβάλλει στο να ανέβει το κανάλι στους πίνακες της Nielsen. Η Φαίη Μαυραγάνη και η εκπομπή της «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» είναι από τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις στο σταθμό του Ιβάν Σαββίδη και αυτό αναγνωρίζεται. 

Έτσι, για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία.  «Το OPEN ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Μαυραγάνη, σε συνέχεια μιας εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, από το ξεκίνημα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει που παρουσιάζει η Φαίη Μαυραγάνη κάθε Σάββατο και Κυριακή, πάντοτε στο πλευρό των πολιτών για άμεση και ουσιαστική ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε, κυριαρχεί στη ζώνη 05:30-09:45, με μέσο όρο 16,6% στο δυναμικό κοινό, με το OPEN να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση.

Η ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια, επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του OPEN στη Φαίη Μαυραγάνη και θέτει τις βάσεις για μια δυναμική και δημιουργική συνέχεια», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.