Είναι από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, καθώς είναι πλέον σίγουρο ότι έχει αποχωρήσει από το «Greece’s Next Top Model» και βρίσκεται στην οικογένεια του ALPHA. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για όλα τα παραπάνω, για πρώτη φορά, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα με τη Βίκυ Καγιά.

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού, με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά μας πήγε προς τον ALPHA ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή», είπε αρχικά.

«Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το STAR και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Όσον αφορά στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, εξήγησε: «Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά..».