Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», το ζευγάρι του reality μαγειρικής, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, δεν χώρισαν ποτέ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εκπομπή, ο Δημήτρης και η Μαρία ήταν μαζί όλο το διάστημα της καραντίνας.

Μάλιστα έμειναν το μισό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα.

Ειδικά στην Ασπροβάλτα κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά. Δεν πήγαιναν δηλαδή στην κεντρική πλατεία, γιατί το χειμώνα οι μόνιμοι κάτοικοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Κυκλοφορούσαν με καπελάκια στην παραλία και πιασμένοι χέρι-χέρι.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Ηλιάνα Βλάχου με την οποία παρέμειναν φίλοι και μίλησε στο «Happy Day.

«Επειδή το έζησα το ζευγαράκι ήταν στην αρχή βέβαια όσο ήμουν εγώ. Μου αρέσει πάρα πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ. Η Μαρία θα έχει πολλά να πει όταν βγει έξω. Δεν θεωρώ ότι υποτιμά τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι όπως όλοι οι άντρες. Κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημήτρης δεν είναι στην Νορβηγία, είναι στη γενέτειρά του, στην Ασπροβάλτα στην Ελλάδα. Η Μαρία δεν είναι κακιά, τα λέει με τον τρόπο της, όπως η Κατερίνα», είπε η Ηλιάνα.

Η συγκεκριμένη εκδοχή φέρνει ανατροπή, καθώς το προηγούμενο διάστημα ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN «Ευτυχείτε» και της δημοσιογράφου Πένυς Καβέτσου ανέφερε ότι ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη δεν ήταν πλέον μαζί και ότι το ζευγάρι χώρισε μετά το παιχνίδι και ο Δημήτρης επέστρεψε στην πρώην σύντροφό του στην Νορβηγία.