«Όταν ήρθα στο γραφείο να με ρωτήσουν “ποιους σκέφτεσαι για τραγουδιστές;” είπα ένα όνομα, Δήμητρα Γαλάνη. Μου λένε “είναι δυνατόν να έρθει η Γαλάνη;”. Εγώ αυτή ονειρεύομαι. Να έρθει σε αυτό το παιχνίδι η Γαλάνη, ο Νταλάρας, μεγάλοι τραγουδιστές και να διαγωνίζονται με επωνύμους» είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου είπε στον Γιώργο Γιαννόπουλο πως προσβάλει τους τραγουδιστές που συμμετέχουν στο σόου: «Καταλαβαίνω αυτό που είπες, αλλά άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα, πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή».

«Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιος είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όταν μου είπαν “ποια τραγουδίστρια;” είπα τη Γαλάνη» της απάντησε.

Η Βίκυ Σταυροπούλου τον ρώτησε «γιατί δεν πήρε την Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες την Δέσποινα;» και της απάντησε: «Εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης. Προσδοκώ μια μέρα να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι, δεν υποτιμώ τη Δέσποινα, πάμε παρακάτω».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ήρθα να πολεμήσω το θεριό της τηλεόρασης και θεωρώ ότι αυτή η καθημερινή επαφή μου θα με κάνει να λυθώ. Είμαι ευχαριστημένη, ήταν μοναδικό το ταξίδι», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου πριν φύγει από τη σκηνή.