«Δεν έφυγα με παράπονο. Κάποιους πάω και κάποιους δεν πάω. Είπα ότι με πάει μπροστά η εξυπνάδα. Σε αυτή τη δουλειά έχουν αξία οι πάντες. Και ο ηλίθιος και ο έξυπνος. Η δουλειά του ηθοποιού είναι να παρατηρεί και να φιλτράρει τα πάντα. Δεν υποτιμάω κανέναν άνθρωπο και καμία προσωπικότητα» είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο OPEN. 

«Χαβαλέ είναι. Μεταξύ άλλων είπα ότι εγώ θα ήθελα να δω στο show τραγουδίστριες όπως η Γαλάνη. Είναι κακό να σκεφτώ κάποια στάνταρ του επιπέδου Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλανή; Αυτό μειώνει την κυρία Ολυμπίου; Για όνομα του Θεού. Αυτογνωσία έχουμε. Το έχω πει χίλιες φορές και έχω γίνει κουραστικός. Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια. Δεν κατηγοριοποιώ ποτέ κανέναν» επεσήμανε. 


«Ξεσπάθωσε» ο Γιαννόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Just The Two Of Us

Μιλώντας από τα παρασκήνια του σόου και μετά τη διαφωνία που είχε με την κριτική επιτροπή, ο ηθοποιός «ξεσπάθωσε» λέγοντας στη Δέσποινα Ολυμπίου: «Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;».

«Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.