Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στο κίνημα «Me Too» κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης σχολιάζοντας πως αγγίζει τα όρια της νεύρωσης.

Παράλληλα αποκάλυψε πως και η ίδια βίωσε την παρενόχληση κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Δεν έχω υποστεί ποτέ βιασμό, αλλά κάποιες φορές το φλερτ ξεπερνούσε τα όρια. Μάλιστα, έχω φτάσει σε σημείο να χαστουκίσω κάποιον» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Ράντου είπε πως αγάπησε πολύ τη σειρά «Εργαζόμενη Γυναίκα» διότι σε κάθε επεισόδιο καλείτο να υποδυθεί άλλον χαρακτήρα.

Παράλληλα είπε πως στεναχωρήθηκε για το «κόψιμο» της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» ενώ αποκάλυψε πως τα παρασκήνια του «Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ξεκαρδιστικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ακόμη για τη σχέση της με τη ροκ μουσική ενώ απέφυγε να αναφερθεί στον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Αποκάλυψε πως η μητέρα της ήταν μεγαλύτερη φαν από την ίδια του Παπακωνσταντίνου.

Είπε επίσης πως στο σπίτι της δεν ακούνε πολύ μουσική διότι όταν κάποιος το κάνει ως επάγγελμα, θέλει «να κατεβάζει τους τόνους όταν βρίσκεται στο σπίτι του».

Αναφερόμενη στον κορονοϊό, η Ελένη Ράντου είπε πως ένιωσε ότι υποτιμάται η νοημοσύνη της στην καραντίνα, ενώ δήλωσε πως την κούρασε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε το θέμα και ο διδακτισμός των καναλιών.

«Ο τρόπος ήταν πολύ διδακτικός, κούναγε δάκτυλο. Κουράστηκα με τον τρόπο που πάλευαν να με φοβίσουνε. Καλό είναι όταν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά, να μην είναι ο φόβος που τον κρατάει, να είναι η γνώση» είπε.

«Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί με όλη την έλλειψη που υπάρχει από την Πολιτεία για όλους όσους αφοσιώθηκαν στο θέατρο, σκέφτηκα μετά από πολλά χρόνια μήπως είναι ευκαιρία να κάνω κάτι τηλεοπτικά» αποκάλυψε.

Παράλληλα, μίλησε με θαυμασμό για τις σειρές του Netflix και τις παραγωγές που γίνονται στην πλατφόρμα.