«Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω μετά από χρόνια κάτι που το ξέρουν λίγοι. Ήμουν στη σχολή τρίτο έτος και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με πρότεινε στον Αλέξανδρο Ρήγα να παίξω τον ρόλο του Θανάση Ευθυμιάδη. Παρόλο που βρεθήκαμε, κάναμε δοκιμαστικό και με ήθελαν για το ρόλο, είχα ψωνιστεί με το θέατρο και έλεγα πως δεν θα κάνω τηλεόραση. Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, είχαν έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο και είπα όχι», είπε ο Κώστας Κρομμύδας στο Πρωινό.

«Δεν ήξερα βέβαια, όταν αρνήθηκα, ότι αυτό θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κρομμύδας.

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ από τους πρωταγωνιστές που πήραν τα πολλά λεφτά. Στη σειρά “Η Ζωή της Άλλης” έπαιρνα 3.000 ευρώ το μήνα. Τότε για έναν ηθοποιό ήταν καλά λεφτά» ανέφερε.

Παρόλο που στη «Ζωή της Άλλης έκαναν έναν κακό ρόλο, έβγαλε από μέσα μου ότι δεν είμαι, δηλαδή ερμήνευσα όλο τον κακό μου εαυτό που δεν έχω».

Τότε «έζησα συγκλονιστικά περιστατικά, δηλαδή γιαγιάδες να θέλουν να με φτύσουν στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ να με κοιτούν».