«Όταν πρωτοπήγα στα Εγκλήματα που ήμουν ένα άγνωστο παιδάκι μόνο που δεν πλήρωσα. Σου λέει θα σε κάνουμε γνωστό. Είχα ένα μισθό αλλά για τα τότε δεδομένα ελάχιστο. Όποιος ξέρει και θυμάται έπαιρνα 40.000 δραχμές μικτά το επεισόδιο. Ήταν πάρα πολύ λίγα» αποκάλυψε και συμπλήρωσε: «κάνουμε το ωραιότερο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Εδώ νομίζουν πως είμαστε χομπίστες».

Προ ημερών ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του: «ταλαιπωριόταν με μια αρρώστια, κάποια στιγμή έπεσε και έσπασε το ισχίο της και την πήρε η κάτω βόλτα. Τη μέρα που έγινε πήγα για πρόβα το βράδυ, έφαγα τη φρίκη μου τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, τα είδα όλα. Έκατσα σε ένα κρεβάτι, σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν. Έκλαψα περισσότερο απ΄ όσο περίμενα».

«Η μόνη φορά που έστειλα email και απείλησα ήταν όταν κάποιο site, όταν η γυναίκα μου ήταν έγκυος στο Θάνο, θυμηθήκαν να γράψουν πως είχε χάσει το παιδί και μας έπαιρναν όλοι τηλέφωνο», είπε.

Τον ενοχλεί «όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν αναφορά στο όνομά μου και με ταυτίζουν με αυτό τον ρόλο, λες και δεν με ξέρει ο κόσμος σε τίποτα άλλο 20 χρόνια μετά».

Για τη θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει είπε πως πρόκειται για το «πολύ γνωστό “δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”, με τον Σπύρο Πούλη και Σπύρο Σπαντίδα. Εγώ θα κάνω τον μουγκό».