Η παρουσιάστρια που ρίχνει αυλαία στην εκπομπή και έχει ανακοινώσει ότι δεν θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή την επόμενη σεζόν, έκλαιγε και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού. Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή, πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια.  Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη», είπε κλαίγοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο παράθυρο η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία είχε, επίσης, βάλει τα κλάματα και οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να ξεπεράσουν τη συγκίνησή τους και αστειεύτηκαν που φορούσαν περίπου το ίδιο φόρεμα.