Ιδιαίτερα φορτισμένη και σε κλίμα συγκίνησης έγινε η σημερινή έναρξη της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είδε το αφιερωματικό βίντεο που είχε ετοιμάσει το κανάλι για εκείνη, καθισμένη στην πολυθρόνα, ολομόναχη στο πλατό, αδυνατώντας να καλησπερίσει τους θεατές, από τη συγκίνηση και τα δάκρυα.

Επί 15 λεπτά, η Ελένη Μενεγάκη ιδιαίτερα φορτισμένη, είπε λόγια που δεν είχε ξαναπεί στα 30 χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας.

«Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε με δάκρυα στα μάτια και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε…

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.

Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου

Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες», συνέχισε συγκινημένη.

«Σήμερα δεν είναι ότι κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση.

Μπορεί πάντα να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μη γυρίσω δεν έχει σημασία γιατί σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι κλείνει ένας κύκλος.

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Εγώ έχω πάρει πιο πολλή λάμψη από αυτή την ιστορία και όμως εγώ θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».