Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ύστερα από πρωτοβουλία της ίδιας να τον πάρει τηλέφωνο και να τον καλέσει στην εκπομπή.

Ιδιαίτερα φορτισμένος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μπήκε στο πλατό και έπεσε με κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη. 

«Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου», της απάντησε όταν τον ρώτησε «αν εγώ δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω γιατί φεύγω, δεν θα ερχόσουν από μόνος σου; Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια!».

«Για μένα που είμαι εδώ είναι πολύ λυτρωτικό και στο λέω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου ότι και για μένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο και κλείνει ωραία. Αν δεν έκλεινε ωραία πάντα θα με έτρωγε!», δήλωσε συγκινημένος ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Η συνεργασία τους, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με αρκετά σκοτεινά σημεία. με εκείνον να μην κρύβει την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη στις συνεντεύξεις που έδινε. Οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ξανά από τότε.