«Την πρώτη φορά που έφυγα από την Ελένη έβγαλα από μέσα μου τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Της είπα για τους τραγικούς ανθρώπους που έζησα εκεί μέσα μαζί τους, ανθρώπους που είναι είτε αυλή είτε δικοί της είτε συνεργάτες της, λυπάμαι για όποιον σχολιάζει αυτό που λέω, αλλά είναι δικός μου χαρακτηρισμός. Η Ελένη μου είπε δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί δεν ερχόσουν να μου τα πεις» είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στο OPEN.

«Από την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο που έχω παράπονο είναι από ανθρώπους που συνεργάστηκα εκεί. Ούτε με αγκάλιασαν, ούτε με βοήθησαν να γίνουμε όλοι μία παρέα. Η Μενεγάκη μου έδωσε δουλειά μετά την εγκυμοσύνη μου, το έγραψα στο βιογραφικό μου, μου έδωσε λεφτά και δεν το ξεχνάω ποτέ. Αλλά άνθρωποι από το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν μου φέρθηκαν σωστά. Ποτέ δεν χτύπησα την πόρτα στο καμαρίνι της γιατί δεν ήθελα να της δημιουργήσω πρόβλημα» ανέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA απουσίαζαν, μεταξύ άλλων οι: Βασίλης Δρυμούσης, Μάκης Πουνέντης, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελένη Φωτοπούλου, Φαίδων Κεφαλαίας, Άρης Καβατζίκης, Άλεξ Κάβδας.

«Εγώ δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου, επίσης δεν μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις γιατί δεν ξέρω πώς θα την πάρουν οι άνθρωποι» είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγα από την Ελένη, που έφυγα επεισοδιακά και μου είχε ζητήσει να μείνω τελικά στο τέλος της χρονιάς με όσα είχαν συμβεί. Είχα θέμα με την Ελένη εκείνη τη χρονιά γιατί ήμουν διευθύντρια του περιοδικού που έβγαλε για πρώτη φορά φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη. Ο κύκλος της δεν αντέδρασε σωστά και μπρίζωσε και άλλο την Ελένη, εγώ ήμουν ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Μενεγάκη που ήταν ήδη πλακωμένοι, προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες μου, έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις με τέσσερις τελευταίους μήνες. Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντας μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω όπως “είσαι αναντικατάστατη”».

«Προς τιμήν της την επόμενη σεζόν μου έκανε πρόταση. Η επιστροφή μου ενώ είχαμε συμφωνήσει, ο CEO ο Γερμανός δεν ήταν στην Ελλάδα και περιμέναμε την υπογραφή του, αλλά η Ελένη βιαζόταν να βγω στον αέρα και βγήκα. Όταν ο CEO ήρθε στην Ελλάδα μου ζήτησε να πάει την αμοιβή μου στο 50% κάτω και είπα λυπάμαι και έφυγα. Η επόμενη φορά μου έκαναν πρόταση Πάσχα και τότε η Ελένη μου είχε ζητήσει να υπογράψω για τα επόμενα δύο χρόνια. Δυστυχώς ο ΑΝΤ1 δεν μου επέτρεψε» αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.