Η Ντέμη Γεωργίου μπήκε στην κουζίνα της τηλεοπτικής εκπομπής «Dot», όπου και έδειξε ένα βίγκαν καλοκαιρινό σάντουιτς, ενώ μίλησε και για το πώς ξεκίνησε η ενασχόληση της με τη βίγκαν κουζίνα. Ταυτόχρονα διέψευσε τις κατηγορίες της Κατερίνας Λένη ότι έτρωγε σαλάμια και τυριά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο MasterChef.

«Είμαι βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Άλκηστις, η σύζυγός μου, έπαθε μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια και ρυζάκι, είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον», είπε αρχικά.

«Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ, οπότε είχα ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Σαλάμια, τυρια και τις διατροφικές μαγιές όλα τα πράγματα τα οποία ζητούσα. Οπτικά, δεν φαίνεται ότι είναι βίγκαν αυτά τα προϊόντα. Η Κατερίνα ποτέ δεν με τσάκωσε ποτέ το βράδυ να κάνω κάτι στην κουζίνα, δεν συνέβη ποτέ αυτό που να το θυμάμαι», κατέληξε η Ντέμη Γεωργίου.