«Καλησπέρα! Αυτή είναι η τελευταία “καλησπέρα” που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλοί αποχαιρετισμοί έχουν γίνει τώρα τελευταία στις τηλεοράσεις, δάκρυ έχει πέσει, πάρτι έχουν γίνει. Λέω κι εγώ “πώς να αποχαιρετήσω;”. Επειδή δεν τα μπορώ και τα πολύ συναισθηματικά γιατί όπως με έχετε παρακολουθήσει αρκετά χρόνια, είμαι κι ευσυγκίνητη και λέω “τι θα κάνω εγώ για να μην με πιάσουν τα ζουμιά;”. Λέω, “θα κάνω μία κανονική εκπομπή χωρίς πολλούς πολλούς αποχαιρετισμούς"», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής «Μαζί σου» από τον ΣΚΑΪ.

«Λοιπόν θέλω να σας πω στην αρχή γιατί όσο περνάει η ώρα γινόμαστε και πιο συναισθηματικοί. Θέλω να σας πω ότι ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΪ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση βεβαίως, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη. Έτσι νιώθω τελικά κάθε φορά, νιώθω ευγνωμοσύνη. Βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που είσαστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια και είσαστε εδώ επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που κάνουμε και είσαστε τελικά και φέτος εδώ, και είσαστε και στον ΣΚΑΪ εδώ διότι όταν ήρθαμε, τους πρώτους δύο μήνες πριν από δύο χρόνια, ζοριστήκαμε», προσέθεσε η παρουσιάστρια.

«Όπως κάθε φορά, όλοι λένε πολλά. Και τελικά εσείς είσαστε εκεί πάλι. Και ξαναήρθατε και μήνα με το μήνα, κάθε πρωί, κάθε μέρα είσαστε κοντά μας και φέτος τα ίδια έγιναν. Και φέτος ξεκινήσαμε με δυσκολίες και σταδιακά πάλι εδώ έρχεστε κοντά μας. Γι’ αυτό λοιπόν νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που αυτή τη στιγμή είναι τρεις παρά το μεσημέρι, που έξω κάνει ζέστη, που δεν είστε σε μία παραλία, που μπορεί να είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, να τρώτε, να είστε σπίτι και επιλέγετε να βλέπετε εμάς, να είστε κοντά μας. Και επειδή αυτό μας τιμά θέλω να πω πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που είναι σήμερα εδώ και που ήταν εδώ, και στον ΣΚΑϊ», είπε ακόμα η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη μεγάλη για το κανάλι που με δέχτηκε κοντά του όταν έφυγα από το Open που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Το κανάλι αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία, θέλω να σας πω ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω και από κανένα κανάλι δεν ήθελα να φύγω. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο όταν αλλάζουμε τηλεοπτικούς σταθμούς, θέλεις να μείνεις στο “σπίτι” σου, με τους συνεργάτες σου, με τους ανθρώπους που έχεις συνηθίσει».

«Και ήρθαμε εδώ, ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο για τον πρόεδρο του καναλιού, γιατί ο ΣΚΑϊ δεν είναι απλά ένα κανάλι, ο ΣΚΑϊ είναι ιδέα, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, όσο και για τη διοίκηση που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει και να τα καταφέρω εδώ. Καθώς όταν ήρθαμε εδώ είχε κυρίως ενημερωτικές εκπομπές που έβγαιναν από τα κεντρικά στούντιο του Φαλήρου, με συγκεκριμένο κόνσεπτ και συγκεκριμένη ροή. Ήρθαμε εκτός σταθμού, σε ξένα στούντιο, καθημερινή live εκπομπή, ένα πείραμα στην ουσία που δεν είχε ξανακάνει το κανάλι, δύσκολο πείραμα, δεν ήταν εύκολο, είχε πολλές δυσκολίες, όμως τα καταφέραμε», δήλωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Και θέλω να πω και στον ΣΚΑΪ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία, υπήρχαν και δυσκολίες κακά τα ψέματα, τα καταφέραμε. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργάστηκα πολύ καλά με τους ανθρώπους που έχω πάντα δίπλα μου, την ομάδα μου, ανθρώπους με πάθος, με έμπνευση… Γιατί εγώ είμαι ο καπετάνιος, αλλά το θέμα είναι ότι ο καπετάνιος μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Είχα δίπλα μου ανθρώπους με πολύ πάθος, μεράκι γι’ αυτή τη δουλειά, με τσαγανό, με λαχτάρα να τα καταφέρουν. Και κάπως έτσι με το γνωστό μότο που δουλεύουμε πάντα, το “μην εγκαταλείπεις ποτέ το στόχο σου, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή, πάλεψε γι’ αυτό που πιστεύεις, πάλεψε για τον στόχο, πάλεψε για τα όνειρα σου” και κάπως έτσι παλεύοντας, τα καταφέραμε και πάλι».

«Θέλω να σας πως ότι τις δυσκολίες να τις βλέπετε ως ευκαιρίες. Ως ευκαιρίες που όταν ανατρέχετε πίσω και κοιτάτε πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιείται ότι σας έχουν κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Έτσι είδα εγώ αυτές τις δυσκολίες που με έκαναν εμένα και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Και άλλωστε, κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα, μια καινούργια αρχή για να κάνουμε νέα δημιουργικά πράγματα, όποια κι αν είναι αυτά. Αυτό το μήνυμα έχω να στείλω σε εσάς… Από εδώ και πέρα, θα κάνουμε μια κανονικότατη εκπομπή με ωραία θέματα και ρεπορτάζ για εσάς και κάπως έτσι θα σας αποχαιρετήσουμε από εδώ, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ», κατέληξε στον αποχαιρετισμό της στο τηλεοπτικό κοινό η Τατιάνα Στεφανίδου.