Πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Άκης Πετρετζίκης συναντήθηκαν στα νότια προάστια και μέσα από ένα instastory είχαν κάνει γνωστό ότι οι δυο τους είχαν ξανασυναντηθεί πριν από περίπου πέντε χρόνια, στην εκπομπή «Καν' το όπως Άκης», αλλά το επεισόδιο δεν υπήρχε πουθενά και ο Άκης Πετρετζίκης δεν είχε καταφέρει να το βρει παρότι είχε ψάξει.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε πάει στην εκπομπή του Mega όταν ήταν 20 ετών ως πρωτοετής σε σχολή μαγειρικής και έφτιαξε κεφτεδάκια μαμαδίστικα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρήκε απόσπασμά από την εκπομπή, το οποίο και παρουσίασε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου».

Μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης στο απόσπασμα από την εκπομπή είχε πει στον Στσαύρο Βαρθαλίτη: «Σε βλέπω πάρα πολύ ενθουσιώδη, πιστεύω θα τα καταφέρεις 100% και το βλέπω και από τη συνταγή που ήρθες να κάνεις. Δεν ήρθες να κάνεις μία συνταγή απλά για να εντυπωσιάσεις, ήρθες να κάνεις μία συνταγή που θα εντυπωσιάσεις όσους τη δοκιμάσουν. Με τέτοιες συνταγές εύκολες και νόστιμες σίγουρα θα κερδίσεις όλο μα όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο νικητής του «MasterChef 4» , μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», όπου παρουσίασε μία συνταγή, είπε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Άκη που τον είχε επιλέξει τότε.