Ο Τζον είπε πως με την Μαρία Μπέη δεν ταιριάζει καθόλου, ούτε σαν χαρακτήρες αλλά ούτε και μαγειρικά.

«Να είναι καλά η κοπέλα. Με την Μαρία πραγματικά δεν ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες. Πιστεύω ούτε μαγειρικά, ούτε σαν χαρακτήρες» είπε στο OPEN ο Τζον.

Αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μπέλλο ανέφερε πως «μια χαρά ήμασταν στο σπίτι απλά όταν έμπλεξε με τη Μαρία δεν είχε τόσο περιθώριο να μιλήσει μαζί μας γιατί ήταν συνέχεια μαζί της».

«Με την Κατερίνα Λένη είχα καλές σχέσεις, πάντα την εκτιμούσα. Είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις μέσα στο σπίτι» υποστήριξε ο Τζον.

Πλέον διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Δημοσθένη Μασσαλά, «αλλά έχω βρεθεί και με τα υπόλοιπα παιδιά».

Αναφορικά με την κόντρα που είχαν στο ριάλιτι ο Σταυρής Γεωργίου και ο Ηλίας Κιαζόλι, ο Τζον είπε πως «δεν ταίριαξαν σαν χαρακτήρες από την αρχή του παιχνιδιού».

«Ήμουν αποφασισμένος ότι θα μπω σε ένα παιχνίδι και θα διαγωνιστώ μαγειρικά» σχολίασε σε ερώτηση για τη στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια του μαγειρικού διαγωνισμού.

«Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα ότι θα κάνω εκπομπή με τον Σταμάτη Κωβαίο. Μία φορά τον γνώρισα όταν βγήκαμε από το παιχνίδι και φάγαμε στο εστιατόριό του. Δεν έχω επαφή με τον Σταμάτη», είπε ο Τζον.