Πρόκειται για εβδομαδιαία σειρά η οποία θα λέγεται «Οι Μοδίστρες».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μιχάλης Ρέππας στο 7 Μέρες Tv:«Οι Μοδίστρες είναι παιδί του κορονοϊού. Νιώθουμε αγωνία όπως κάθε φορά».

«Η σειρά θα βγει στον αέρα το νωρίτερο το 2021. Μπορεί και αργότερα… Έχουμε γράψει μέχρι στιγμής επτά επεισόδια, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κύκλο των επεισοδίων, για να κάνουμε την οποιαδήποτε συζήτηση», ανέφερε.

«Οι μοδίστρες αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού χωρίς να το θέλουν θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις… Για μια ακόμη φορά τρεις γυναίκες αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της εβδομαδιαίας σειράς, την οποία ετοιμάζουν οι καταξιωμένοι σεναριογράφοι, όπως αντίστοιχα στις τόσο ιδιαίτερες και απολαυστικές χάριτες τριάντα χρόνια πριν» είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Το έχουμε στο αίμα μας. Φαίνεται από τότε που έγιναν οι χάριτες, δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά» ομολογεί ο Μιχάλης Ρέππας. «Δεν  έχουμε μιλήσει ακόμα με ηθοποιούς. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στις πρωταγωνίστριες της σειράς», αποκάλυψε.