Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος», ήταν φιλοξενούμενος ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος αναφέρθηκε για την εποχή που ήταν κριτής στο MasterChef, ευχαριστώντας παράλληλα τον νικητή της πρώτης βερσιόν του ριάλιτι μαγειρικής, Άκη Πετρετζίκη, για τον οποίο δήλωσε ότι ήταν πανάξιος νικητής.

«Δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Νομίζω και ο ίδιος ότι είναι πολυάσχολος. Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο και να πούμε ότι επιστρέφουμε οι μάγειρες και είμαστε όλοι εδώ», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Σε ερώτηση αν ο Άκης Πετρετζίκης ήταν δίκαια ο νικητής του πρώτου MasterChef, ο Λευτέρης Λαζάρου απάντησε:

«Δικαίως ήταν ο νικητής ο Άκης, γιατί ήταν και διαβαστερός και ταλέντο. Το ήθελε πάρα πολύ και το είχε. Ήταν δηλαδή όντως ο καλύτερος».

Ακόμα σε σχόλιο των παρουσιαστών ότι μετά τον Άκη Πετρετζίκη δεν θυμόμαστε κάποιον άλλο νικητή του MasterChef τόσο έντονα, ο Λευτέρης Λαζάρου δήλωσε:

«Νομίζω είναι πιο αναλώσιμα τα παιχνίδια. Δεν έχω παρακολουθήσει, αλλά απ’ ότι κρίνω και απ’ ότι ακούω όντως κάποιος δεν θυμάται κάποιον άλλο».

Τέλος για αν έχουν δουλέψει μαζί του παίκτες από το MasterChef είπε:

«Δούλεψαν μαζί μου παιδιά από το MasterChef, δούλεψε και ο Γιάννης ο Μάργαρης, που είναι τώρα με την ομάδα του Άκη Πετρετζίκη, δούλεψε μαζί μου σ’ ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη, όπου είχα την επιμέλεια και ο Μιχάλης ο Καλαβρινός, ενώ και ο Γιάννης Αποστολάκης πέρασε από το Βαρούλκο της Πειραιώς».

Διαβάστε ακόμα:

MasterChef: O Γιώργος Λασκαρίδης έδωσε απαντήσεις για τον Δημήτρη Μπέλλο και την Κατερίνα Λένη (vid)

MasterChef 4: Τι κάνουν και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα των παικτών μετά το παιχνίδι (vid)