Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη που έχει καταγωγή από την Κίνα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOΤ του Open και αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του κορονοϊού και στο αν δέχθηκε ρατσιστικά σχόλια εξαιτίας της καταγωγής του.

«Νομίζω ότι τέτοια φαινόμενα είναι κατακριτέα κι αν γίνονται δεν πειράζουν τόσο προσωπικά όσο ολόκληρη την κοινωνία. Εάν δέχτηκα που ίσως κάποια μικρά σχολιάκια δέχτηκα, τα πήρα περισσότερο στην πλάκα παρά σοβαρά» .

Στη συνέχεια ο Ορέστης Τσανγκ μίλησε για τη συμμετοχή στο καστ ταινίας με τη γνωστή ηθοποιό, Χρύσα Ρώπα.

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μία ταινία, θα πάρω κι εγώ μέρος. Σκηνοθέτης είναι Γιώργος Παπαθεοδώρου κι η ταινία λέγεται μη μου τους κύκλους τάραττε. Ελπίζουμε να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα, θα κάνουμε τα γυρίσματα στην Κέρκυρα όλοι μαζί. Θέλω να πω ότι είναι μοναδικό γιατί θα είναι multicultural όλη αυτή η ταινία και θα μιλήσω και κινέζικα».

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε αν μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, θα συμμετείχε σε άλλο ριάλιτι ή αν τον ενδιαφέρει ν' ασχοληθεί με την τηλεόραση, απάντησε.

«Ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Εγώ σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που πήγα το είχα όνειρο από μικρός. Νομίζω ότι ένα παιχνίδι σαν το Big Brother δεν είναι αυτό το πεδίο που μου αρέσει. Μου αρέσει όμως πάρα πολύ το oudoor, η επιβίωση κι οι εξωτερικοί χώροι και τα γυρίσματα. Στο J2US γιατί όχι; Η τηλεόραση μου αρέσει αρκετά και νομίζω ότι αν έχω μία πρόταση που μου ταιριάζει γιατί όχι να το δοκιμάσω».

Διαβάστε ακόμα:

O Παναγιώτης Σουπιάδης, σταρ των βιντεοταινιών, τα παράτησε όλα και ζει στον Αμπελώνα Λάρισας (pics)

Big Brother: Οι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι