Το «The Bachelor», ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» και η «Ώρα για Μελέτη», έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα με τρέιλερ.

Το ριάλιτι «The Bachelor» θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον ALPHA. 

Στο ριάλιτι θα συμμετέχουν 20 γυναίκες οι οποίες θα διεκδικήσουν έναν άνδρα.

Στο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται ένας άνδρας να κολυμπάει σε πισίνα και μία να πέφτει το ποτήρι από το χέρι μίας γυναίκας μόλις περνά από μπροστά της. 

Στο τρέιλερ της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» εμφανίζεται η Ελεονώρα Μελέτη η οποία ακολουθεί πιστά της εντολές του αρχισυντάκτη της, Νίκου Μάνεση και αποχωρίζεται τις γόβες της για να φορέσει τα αθλητικά της παπούτσια.

Η εκπομπή θα έχει χαρακτήρα infotainment ενώ την παρουσιάστρια θα πλαισιώνει μία έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

Ο Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει ξανά την εκπομπή που τον έκανε διάσημο και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. 

Ο βραβευμένος σεφ θα ξεκινήσει τις επισκέψεις στα εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα προσπαθώντας να βοηθήσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να αποφύγουν την καταστροφή.

Στο τρέιλερ ένας νεαρός σεφ δεν είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του ενώ βρίσκεται στην κουζίνα και μόλις ανοίγει το ψυγείο εμφανίζεται ο Έκτορας Μποτρίνι. 

Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. 

Διαβάστε Ακόμα

STAR: Τέλος από το δελτίο ειδήσεων η Ελένη Τσαγκά

Παραιτήθηκε από το OPEN η Στέλλα Γκαντώνα