Με λίγη χαριτωμένη αμηχανία και ένα μεγάλο χαμόγελο είπε την πρώτη της καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό η Ιωάννα Μαλέσκου ή αλλιώς «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», μία από τις πιο πολυσυζητημένες -αν όχι η πιο πολυσυζητημένη- τηλεοπτικές μεταγραφές του καλοκαιριού.

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στο «Love It»! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Με τόση αγάπη, με τόσες ευχές, με τόση μεγάλη αγκαλιά που έχω λάβει, νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για μένα σήμερα και όλα είναι καινούρια, όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη» είπε ανοίγοντας την εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, καινούριο, ξεχωριστό, διαφέρει από όλα τα άλλα. Αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας. Σε αυτό το σπίτι και σε αυτόν τον καναπέ θα πλημμυρίσουν φωνές, χαμόγελα, αυθορμητισμός, αυθεντικότητα. Όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, όλα αυτά που αγαπάμε, όλα αυτά που χρειαζόμαστε, όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας» προσέθεσε η παρουσιάστρια.

Στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου θα βρίσκονται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης.

Διαβάστε ακόμα

Ιωάννα Μαλέσκου: Με μίνι δαντελένιο φόρεμα στην επίσημη φωτογράφηση του «Love It» (pics)

Η γάτα του καθηγητή Σύψα... παρενέβη κατά την σύνδεσή του με τον ΣΚΑΪ