Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», μίλησε μετά το τέλος του live της Παρασκευής στο Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στο οποίο και τοποθετήθηκε για το συμβάν με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και τα εμετικά σχόλια που έκανε για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες.

«Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Στα εμπόδια ανθίζει κάτι και από τα εμπόδια βγαίνει και ψωμί. Δεν είναι εύκολα πράγματα για πάρα πολλούς λόγους, γιατί εμπλέκονται πολλοί… Δεν είναι το αντικείμενο αυτό καθ’ αυτό και πώς θα το ανιχνεύσεις. Έκανα μία τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου, σε κάποιες επιλογές του σταθμού και προσπαθώντας να δείξω με έναν ανοικτό τρόπο κάποιες διαστάσεις. Περίμεναν στη γωνία ένα συμβάν…», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι ένα συμβάν, μια λεξούλα, πολύ πολύ βαριά… Και ο σταθμός σταμάτησε το διαδίκτυο και απέσυρε τα πάντα… Όλη αυτή η φασαρία προς τι; Καταδικαστέο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι που πετάνε τη μπάλα έξω… για καθυστέρηση», προσέθεσε.

«Τον τελευταίο καιρό και με την ιστορία του Θάνου και με την ιστορία τη δική μου και όλα συνολικά έχω υπερβεί τα όριά μου, αλλά είμαι σθεναρός, όρθιος, δυνατός…», κατέληξε.

Διαβάστε Ακόμα:

Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης πόσταρε στο Instagram μια κρεμάλα (pic)

Μυθική γκάφα στο Big Brother - Η Άννα Μαρία πότιζε τα ψεύτικα φυτά (vid)