ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Joker».

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να παρουσιάσει το νέο απογευματικό τηλεπαιχνίδι του OPEN.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του ‘’JOKER’’ παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο… μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις. Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γεωργούλης είχε εκλεγεί στις ευρωεκλογές του 2019 στην πέμπτη θέση από τις έξι του κόμματος. Τον Ιανουάριο, η ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1 είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.