Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό  με την Φαίη Σκορδά, εν όψει της πρεμιέρας της εκπομπή του με τίτλο, «ΤΑΞΙ» το Σάββατο στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τις stand-up comedy παραστάσεις του, την επιτυχία του και το πώς ξεκίνησε την καριέρα του. Επίσης αναφέρθηκε στο πότε ξεκίνησε να μιμείται άτομα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μιμήθηκε πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο και τα media. Όπως εξήγησε ο ίδιος, έχει μία δυσκολία στο να μιμηθεί γυναίκες γιατί χρειάζονται μία διαφορετική προσέγγιση.

Eπίσης αναφέρθηκε σε διάφορες αναπάνταχες καταστάσεις που έχει ζήσει, όπως όταν δέχθηκε επίθεση από χήνα στην Καστοριά!

Μετά από 14 χρόνια απουσίας το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Οι ανυποψίαστοι πελάτες θα επιβιβάζονται στο «ΤΑΞΙ» ενώ από τη θέση του οδηγού ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα τους κάνει ερωτήσεις.

Οι επιβάτες γίνονται, αυτομάτως, παίκτες και πρέπει να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Διαθέτουν δύο βοήθειες και έχουν το δικαίωμα για δύο μόνο λάθη, αλλιώς το «ΤΑΞΙ» τραβάει χειρόφρενο και τους αφήνει στη μέση του δρόμου.

Όσοι κάνουν αυτή τη διαδρομή θα έχουν την ευκαιρία να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να συζητήσουν, να σατιρίσουν, να προβληματιστούν, να θυμηθούν, ν’ αναπολήσουν… και αν απαντήσουν σωστά, να κερδίσουν μετρητά!